Udgivelser

117 stemmer. Fremmed og nært om drømme og visioner”. Redigeret af Michael Svennevig. Forlaget Epigraf, 2012. Heri min tekst Alvildas hår.
Hvidovre Avis skrev:

Bente Høegh skriver i en både finurlig og funderende tekst bl.a. “… at tro og magi til hver en tid er mægtige kræfter, og det kommer ud på et. Altså hvis drømmen og visionen er næstekærlig. Og handlekraftig.”

“Alvilda”. Turbine forlaget, 2012. En børne-ungeroman, som har sit eget site her.

Jeg har skrevet en artikel i Foreningen Nordens medlemsblad Norden Nu 2012 nr. 4 s. 30-31  Det begyndte med en gravsten om romanens tilblivelse.

Lokalavisen Frederikshavn 5.9.2012 skrev:

Det er en børne/-ungdomsbog, men jeg læste den nu med stor fornøjelse

Tidsskriftet Børn & Bøger september 2012 skrev:

Historien er fuld af mystik og overnaturlige begivenheder, der efterhånden og især i tredje afsnit i Island på mystisk vis knytter personer og begivenheder sammen og både opklarer, at personerne i de tre afsnit og i de forskellige tidsaldre tilhører samme slægt, og knytter dem naturligt sammen med begivenhederne

Weekendavisen 25.05.2012 skrev:

“Bogen beskriver omgivelser og historiens gang uden at blive kedelig, og det er en imponerende
bedrift af debutanten Bente Høegh. Naturen og historien spiller da også en rolle for historien og
er ikke bare klemt ind som ekstra fyld.”

bogblogger.dk skrev:

“Samtidigt øges spændingen gevaldigt af, at Alvilda ikke altid vælger de mest fornuftige løsninger men gang på gang kommer i fare.”

 

boggnasker.dk skrev:

“Ideen er god og det er en fin måde hun får Danmark, Grønland, Island, fortid og nutid til at spille sammen. Jeg kunne dog godt have brugt mere tid i både Grønland og Island og især med alle de gamle sagn og fortællinger.”

 

Bibliotekernes lektørudtalelse skrev:

“En tænksom og anderledes bog, som er spændende på en stille måde, hvis man kan sige det. Rigtig meget nordisk stemning, er drys fantasy og en kærlig familiehistorie, som måske vil have det bedste liv i munden på en god oplæser.”

 

IMG_0491Digtsamling “De lever af vores længsler”, Kvindetryk, 1979. Omslag af Birthe Dalland.

Se detaljeret bibliografi her

Reklamer